Читај ми!

Серена зауставила Ану

Ана није успела да се домогне четвртфинала Отвореног првенства Америке. Американка Серена Вилијамс била је боља од наше Ане Ивановић са 2:0. Серена ће четвртфиналу играти против Анастасије Пављученкове из Русије.

Американка је дошла до победе пошто је у два сета направила три брејка, док је српска тенисерка само једном одузела сервис супарници.

Ана покушала све, пружила солидан отпор. Међутим, то није било довољно да се озбиљније запрети одличној Американки. Меч одлучио превелики број неизнуђених грешака наше тенисерке, чак 29, наспрам 14 Серениних.

Серена је деловала незаустављиво од самог почетка. То као да је стегло руку наше тенисерке. Серена успева да искористи грешке наше тенисерке. Противница је у првом сету успела да освоји два Анина сервиса. Ана је успела да стигне до једног брејка, 6:3 у првом сету.

У другом сету Серена је била још сигурнија. Ана није успела озбиљније да запрети, није стигла до брејк шаксе. Противница користи једну о три прилике и прави брејк. Потом Американка рутински приводи меч крају за коначних 6:4 у другом сету.

Серена Вилијамс, која је до сада три пута освојила УС опен, у четвртфиналу ће играти против Анастасије Пављученкове из Русије.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи