Читај ми!

Серена прејака за Бојану

Бојана није успела. Српска тенисерка Бојана Јовановски поражена је у првом колу Отвореног првенства Америке од Американке Серене Вилијамс са 2:0. Наша тенисерка није имала снаге да се супротстави фаворизованој противници.

Бојана је до главног жреба стигла кроз квалификације, али већ у првом колу "Ју-Ес опена" наишла на непремостиву препреку. Американка је деловала сигурније, што је спутало нашу тенисерку да пружи снажнији отпор.

Вилијамсова је од почетка држала све конце игре у својим рукама. Бојана није успела да дође до своје игре. Како је меч одмицао играла је у све већем грчу. На тренутке је показивала да „зна да игра", али је то било недовољно да се угрози одлична Американка.

У оба сета Бојана је успела да освоји по један гем. Иако је нешто боље играла у другом сету Јовановска није успела да се супротстави противници која је просто одувала са терена.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи