Читај ми!

Отворено првенство САД

На теренима Ноле, Ана, Јелена и Бојана

Другог дана Отвореног првенства САД у тенису, представници Србије који данас излазе на терен су: Новак Ђоковић, Јелена Јанковић, Ана Ивановић и Бојана Јовановски. У мечевима првог кола, Новак се после 19 сати састаје са Ирцем Конором Ниландом, Јелена од 17 сати игра против Американке Алисон Риске, док Ана после 21 сат игра против Рускиње Ксеније Первак.

Најтежи задатак има Јовановска, која се у ноћи између уторка и среде од један сат по нашем времену састаје са доскора првом тенисерком света, Американком Сереном Вилијамс.

Ђоковић никада до сада није играо против Ниланда, који заузима 197. место на АТП листи, а све три наше тенисерке такође се по први пут састају са предстојећим ривалкама.

Риске заузима 117. место на светској ранг-листи, Первак 52, а Серена Вилијамс тренутно је 29. позицији, након што се ове године вратила на терен после дуже паузе због повреде и болести.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи