Ана без финала

Ана Ивановић није успела да се пласира у финале турнира у Карлсбаду јер је у полуфиналу поражена од Рускиње Вере Звонареве са 2:1, по сетовима 5:7, 6:4, 6:4. У финалу турнира Звонарева ће играти са Агњешком Радванском.

После дуже времена Ана Ивановић је пружила добре игре на једном АТП турниру, али ипак није успела да се пласира у финале. У полуфиналу Карлсбада српска тенисерка поражена је од треће играчице на свету, Вере Звонареве са 2:1, по сетовима 5:7, 6:4, 6:4.

Ивановићева је добро почела меч, освојивши први сет резултатом 7:5. Занимљиво је да је у том делу игре Звонарева имала предност од 5:3, али је српска тенисерка, са четири везана гема, освојила први сет.

На жалост Ана се ту зауставила. У наредна два сета Рускиња је доминирала и без већих проблема, решила их је у своју корист.

Последњу шансу за преокрет Ана је пропустила у трећем сету при вођству Звонареве од 5:1. Тада је српска тенисерка освојила три везана гема, смањила на 5:4, али Рускиња није допустила преокрет као у првом сету. У наредном гему Звонарева је ставила тачку на овај меч, освојивши га резулататом 6:4.

У финалу Звонарева ће играти против Пољакиње Агњешке Радванске.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи