Читај ми!

Томић избачен

Потпредседник Тениског савеза Србије и председник Тениског савеза Источне Србије Миодраг Томић рекао је да је избачен из просторија у згради Тениског клуба Раднички у Нишу.

"Просторије Савеза налазе се у згради ТК Раднички од 1980. године, од оснивања Савеза, али сам прекјуче затекао ствари на ходнику. Немам никакву одлуку клуба о избацивању Савеза из зграде", рекао је Томић.

Он је казао да му је обезбеђење клуба пренело да је избачен из просторија и да просторије Савеза сада користи приватно обезбеђење, које је ангажовала управа клуба.

Томић је објаснио да је полиција сачинила записник и да је од нишког суда затражио да му омогући повратак у просторије Савеза.

"Ја сам на челу Савеза 30 година и учествовао сам и у изградњи зграде клуба, а Скупштина ТК Раднички ми је признала око 10 одсто учешћа у објекту", рекао је Томић.

Он је казао и да је на огласној табли клуба истакнуто обавештење да је избачен из ТК Раднички.

"Не знам на који начин сам избачен из клуба. Требало би да о томе најпре одлучује дисциплинска комисија. Оваквим понашањем причињена ми је штета", рекао је Томић.

Група чланова Тениског клуба Раднички из Ниша затражила је раније ванредни инспекцијски надзор Министарства спорта због, како су навели, сумње у исправно вођење клуба. Позив министарству упутили су јер су незадовољни радом руководства клуба и председником Управног одбора ТК Раднички Војиславом Митићем.

На пријавници на тениским теренима ТК Раднички крајем јуна такође је објављена одлука Скупштине клуба којом се забранује улазак на терене групи од девет чланова због наношења штете угледу клуба.

Одлука није потписана. Дугогодишњи члан клуба Миодраг Павловић објаснио је да је због одлуке неколико пута интервенисала и нишка полиција на позив обезбеђења клуба, али полиција није спречила чланове клуба да наставе са игром на теренима клуба. 

Председник УО ТК Раднички Војислав Митић који, иначе, живи у Београду и предаје на нишком Електротехничком факултету није желео да телефоном разговара о дешавањима у клубу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи