Читај ми!

Бојанине муке

Српска тенисерка Бојана Јовановски промашила је град у којем је требало да одигра меч - уместо да слети у Карлсбад у Калифорнији она је допутовала у град истог назива али у Новом Мексику.

Бојана је тако потрошила два дана у путовању, а у Карлсбад у Калифорнији је стигла само 20 минута пре почетка меча са Италијанком Робертом Винчи - који је на крају изгубила са 2:1

"Када сам стигла у Карлсбад позвала сам органзаторе турнира и они су ми рекли да ме чекају на аеродрому. Одговорила сам им да сам ја једина особа на аеродрому", испричала је Бојана Јовановски која је из Вашингтона, где је изгубила у првом колу, авионом отпутовала за Далас, па затим у Албукерк, и на крају, грешком, у мало пустињско место Карлсбад.

"Организатори су тада схватили да је дошло до забуне и питали су ме - 'Да ли си ти у Карлсбаду у Новом Мекиску, или у Калифорнији?'" испричала је Бојана која је преспавала то вече у Новом Мексику, а затим је првим јутрањим летом отпутовала за Калифорнију.

Читава збрка око назива места где се одржава турнир очигледно је утицала и на концентрацију младе тенисерке која је изгубила меч у првом кругу против Италијанке Роберте Винчи са 3:6, 6:4, 6:1.

На турниру игра и Ана Ивановић која је била слободна у првом колу, а у другом се састаје са бољом из меча између Јапанке Ајуми Морите и Јелене Докић из Аустралије.

Турнир у Карлсбаду игра се за наградни фонд од 721.000 долара.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи