Читај ми!

Србија чека тениског краља

Грађани Србије окупљају се у великом броју испред Дома Народне скупштине у Београду где би ускоро требало да стигне најбољи српски и светски тенисер Новак Ђоковић. Ђоковић је око 19.30 стигао на београдски аеродром Никола Тесла, са породицом. Дочекали су га пријатељи, али и велики број обожавалаца и новинарских екипа.

Новак је са аеродрома кренуо ка центру града у отвореном аутобусу са његовим ликом.

Пре изласка на терасу скупштине, састаће се председницом српског парламента Славицом Ђукић Дејановић.

Славље у Београду али и широм Србије због победе Ђоковића на најстаријем тениском турниру Вимблдону траје од недеље. На централним градским улицама се може видети велики број аутомобила са српским заставама, и паролама "Ноле ти си победник".

Долазим сутра у Београд да прославимо српски, јуначки сви заједно! Је л' ме чекате? Србијо моја, долазим!!!! Ово је поручио најбољи српски тенисер јуче на својој Фејсбук страници после тријумфа на Вимблдону. Данас је ред на Србију да, у 20 часова испред Дома Народне скупштине, на прави начин дочека новог тениског шампиона.

Момак који је протеклих неколико месеци учинио целу нацију поносном заслужио је да му се одужимо за све лепе тренутке.

Навијачи у Србији, који су се мало одвикли дочека спортиста поново ће испред Дома Народне скупштине, у 20 сати, прослављати нови историјски успех српског спорта. На дочеку ће наступити "Тап 011", "Електрични оргазам" и Мирослав Илић.

Иако је било планирано да Ђоковић отпутује директно за Шведску, где би се придружио осталим члановима наше Дејвис куп репрезентације за меч против домаћина, Ноле је променио планове и решио да прво прослави невероватан успех са људима у Србији.

 

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи