Испуњен сан летње ноћи

Сан Новака Ђоковића је испуњен. Пехар шампиона Вимблдона је у његовим рукама. "Ово је најбољи дан мог живота", рекао нови најбољи тенисер планете. "Данас није било могуће да победим", рекао Надал после меча.

"Тешко је описати... Ово је најбољи дан мог живота... Одувек сам сањао да освојим Вимблдон... То је први тениски турнир који сам икада гледао", рекао је Ђоковић после четири сета игре против Надала.

"Играо сам против најбољег тенисера на свету морао сам да игра,м најбоље што је могуће. Честитам му на сјајном турниру", рекао је Ђоковић. "Људи који највише волим на свету су овде... Хвала вам свима што сте ме подржавали... Честитам Рафином тиму. Увек је сјајно играти против великог шампиона".

"Вимблдон је посебан турнир, бити овде је сан,. 2008. емоције су само надирале. Могу да замислим како је Новаку. Честитам", рекао је Рафа Надал после меча, којим се опростио од титуле шампиона Вимблдона и првог места на АТП листи.

Данас једноставно није било могуће да победим... Био је бољи. Покушаћу поново следеће године", рекао је Рафа. "Честитке Новаку и његовом тиму, честитке на невероватној сезони", рекао је Надал.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи