Читај ми!

Крај и за Виктора

Виктор није успео да се пласира у треће коло Вимблдона. Непрелазна препрека био је сјајни Тајванац Јен-Хсун Лу. Противник је славио резултатом 3:0. Након другог кола остали смо само са два представника у сигнлу, Новаком и Аном.

Троицки је покушао све, али једноставно Тајванац је био бољи и заслужено је славио. Лу није дозволио нашем тенисеру да дође до своје игре и озбиљније запрети. Након првог сета Виктор је успео освоји само једну брејк шансу до краја меча, међутим није успео да је искористи.

У првом сету виђен је одличан тенис. Изједначена игра на обе стране. Оба играча освојила су по један брејк. Виктор је искористио једну од четири брејк шанси, док је његов противник успео да претвори у брејк једину шансу. Сет је решен у тај брејк у коме је Лу имао више концентрације у финишу и решио овај период игре са 7:6 /7:5/.

Виктор покушава да се врати, међутим, Лу је све сигуурни и све му полази за руком. Виктор не успева да промени ритам. Противник је сигуран на свој сервис и недозвољава нашем тенисеру да стигне до брејк шансе. Лу користи своју другу брејк прилику у сету и стиже до брејка предности, до краја сета је задржао преднос, 6:4 у другом сету.

Трећи сет. Лу први стиже до брејка предности. Уследио је период игре у коме се играло гем за гем. У осмом гему на сервис противника Виктор стиже до прве брејк шансе у сету. Противник успева да се одбрани и задржи брејк предности. Киша одложила крај трећег сета при резултату 5:4 и 30:0 за Тајванца на његов сервис. После прекида Лу освојио та два поена и решио меч у своју корист.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи