Читај ми!

Ноле почиње нову серију

Нема бољег места од Вимблодона да Новак Ђоковић крене нову серију непобедивости, која је прекинута у полуфиналу Ролан Гароса. Прва препрека најбољем српском тенисеру на најпрестижнијем тениском турниру је Француз Жереми Шарди. Меч се игра на Централном терену и требало би да почне око 18 часова. Промене резултата пратите на Интернет порталу РТС-а.

Невероватна серија победа која је прекинута поразом у полуфиналу Ролан Гароса, није пореметила планове Новака Ђоковића да испуни своје дечачке снове и освоји Вимблдон.

Цела Србија се нада да би после овог гренд слема наша земља и званично имала играча на тениском трону.

Док сви размишљају о новом евентуалном полуфиналу са Роџером Федерером и финалу са Надалом, Нолета чекају тешка искушења и пре тога. Прва препрека на путу испуњења сна биће Француз Жереми Шарди.

Дуел два тенисера игра се на централном терену, и предвиђено је да почне око 18 часова. Програм на том терену од 14 часова по средњоевропском времену, отвара актуелна шампионка Серена Вилијамс против Араван Резаи из Француске, а потом следи дуел шестоструког шампиона Роџера Федерера и Михаила Кукушкина.

Промене резултата пратите на Интернет порталу Радио-телевизије Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи