Читај ми!

Џими Конорс пише мемоаре

Некадашњи амерички тениски ас Џими Конорс пише мемоаре у којима ће говорити о ривалству са земљаком Џоном Мекинроом, али и открити разлоге раскида са тениском звездом Крист Еверт, саопштила је издавачка кућа Харпер-Колинс, наводећи да ће књига изаћи из штампе идуће године.

Аутобиографија славног спортисте који се сматра једним од најбољих тенисера свих времена биће објављена поводом његовог 60. рођендана и 30-годишњице његове последње освојене титуле на Вимблдону, преноси агенција Ројтерс.

"Пуно је тога писано о мени, мојој породици, мом понашању на терену и ван терена", казао је Конорс, додајући да ће "ова књига све то променити".

"Људи мисле да познају Џимија Конорса. Они га не познају, али ће га упознати када прочитају моју књигу", стоји у саопштењу америчког тенисера.

Конорс, леворуки тенисер убојитог дворучног бекхенда, познат и по честим испадима на терену, освојио је у 20 година дугој каријери рекордних 109 титула, укључујући и осам Гренд Слемова. Био је број један на АТП листи током 160 узастопних недеља од 1974. до 1977.

Конорс се обавезао да ће у својим мемоарима говорити и о компликованим односима са покојном мајком Глоријом, која је била тениски тренер и која му је помогла на почетку каријере.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи