Читај ми!

Бердих зауставио Троицког

Виктор Троицки завршио је такмичење на турниру у Халеу, пошто је у четвртфиналу изгубио од Чеха Томаша Бердиха са 0:2 (6:7, 1:6).

Српски тенисер Виктор Троицки није успео да се пласира у полуфинале АТП турнира у Халеу пошто је данас у четвртфиналном мечу изгубио од Чеха Томаша Бердиха са 2:0 у сетовима - 7:6 (7:3), 6:1.

Троицки је играо према очекивањима само у првом сету. У том делу сусрета вођена је равноправна борба, понајвише због сигурног сервиса обојице ривала, а Троицки није искористио три брејк лопте.

У тај-брејку искуснији Чех је био сигурнији и заслужено повео са 1:0 у сетовима, да би у наставку дуела потпуно доминирао. У томе му је у великој мери помогао српски тенисер, чија игра се буквално "распала", па је Бердих без много тешкоћа завршио посао након 80 минута борбе.

Бердих, седми тенисер света, у полуфиналу се састаје са Немцем Филипом Печнером, који је победио Милоша Раонића из Канаде са 6:3, 5:7 (6:8), 6:3.

Други полуфинални пар чине Филип Колшрајбер (Немачка) и победник меча Гаел Монфис (Француска) - Флоријан Мајер (Немачка).

Турнир у Халеу игра се за наградни фонд од 750.000 евра.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи