Читај ми!

Повратак Серене Вилијамс

Серена Вилијамс враћа се у такмичарски погон. Американка није учествовала на турнирима готово годину дана због повреде ноге. Пријавила се за турнир у Истборну, који је једно од такмичења на ком се тениски свет припрема за Вимблдон. Серена захвална због подршке коју је имала у тешким тренуцима.

Серена Вилијамс вратиће се на терен након годину дана паузе због повреде. Млађа сестра Вилијамс учествоваће на турниру у Истборну, што практично значи да ће бити спремна да брани титулу на Вимблдону.

У саопштењу које је издао менаџмент тенисерке, потврђено је да ће Американка бити део традиционалног такмичења, које почиње 20. јуна. Последњи меч Серена је одиграла на прошлогодишњем Вимблдону.

"Веома сам срећна што сам довољно здрава да поново могу да се такмичим. Претходних 12 месеци било је екстремно тешко, посебно на враћању карактера и самопоуздања. Морам бити захвална за велики број ствари. Захвална сам породици, пријатељима и навијачима за сву подршку коју су ми упутили. Серена се враћа!", изјавила је 29-годишњакиња.

Убрзо по завршетку Вимблдона прошле године, Вилијамсова је посекла ногу на стакло, у једном ресторану у Немачкој. Одиграла је егзибициони меч са Ким Клајстерс неколико дана касније. Али је по повратку у САД имала је прву од две операције. Поново је почела да тренира у априлу.

Серена Вилијамс освојила је Вимблдон четири пута (2002, 2003, 2009. и 2010. године), а у каријери је, поред Отвореног првенства Енглеске, тријумфовала и на још девет Грен слемова.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи