Читај ми!

Зимоњић и Лодра без финала

Ненад Зимоњић и Микаел Лодра нису успели да се пласирају у финале мушког дубла на Ролан Гаросу. они су у полуфиналу изгубили од дубла састављеног од Белоруса Макса Мирнија и Канађанина Данијела Нестора са 2:0, по сетовима 7:6, 7:6.

Финале мушког дубла на Ролан Гаросу проћиће без Ненада Зимоњића. Српски тенисер, у пару са Микаелом Лодром изгубио је у полуфиналу од Белоруса Макса Мирнија и Канађанина Данијела Нестора са 2:0, по сетовима 7:6, 7:6.

Српско-француски пар лоше је почео прв и сет пустивши противницима да за кратко време дођу до предности од 5:3. Таман када се мислило да ће Мирни и Нестор имати лак посао, Зимоњић и Лодра се буде, освајају три гема за редом и преокрећу резултат у своју корист на 6:5.

Велика борба се водила у 12. гему, али Зимоњић и Лодра нису успели да још једном узму сервис противницима и тако одлуче сет, тако да је одлука морала да се чека после тај брејка.

Мирни и Нестор су у тим тренуцима били више концентрисани, и успели су да добију тај брејк са 7:4, и тако освоје први сет.

На почетку другог сета виђена је велика борба, а оба пара су освојала гемове на свој сервис. Први брејк у том делу игре виђен је у шестом гему, када су Зимоњић и Нестор испустили поене на свој сервис и допустили противницима да поведу са 4:2.

Ипак, већ у наредном гему српско-француски пар враћа брејк и поново доводи резултат у егал. И до краја овог сета Зимоњић и Лодра су пропустили неколико шанси да још једном одузму сервис противнику, али Мирни и Нестор су успевали да освајају важне поене.

И овај сет је одлучен у тај брејку, где је виђена слична ситуација из првог дела игре. Слаба концентрација, пре свега Лодре, скупо је коштала овај пар, који је у одлучујућим моментима губио поене. На крају и други тај брејк Мирни и Нестор су добили са 7:5, и тако решили овај меч у своју корист са 2:0.

У финалу Мирни и Нестор састаће се са победником другог полуфинала у којем браћа Брајан, играју против Колумбијца Кабала и Аргентинца Сванка.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи