Ђорђе Ђоковић: Новак не игра у Београду; Торино и Аустралија? Одлука на њему

Ђорђе Ђоковић, организатор АТП турнира у Београду, приликом гостовања у "Јутарњем програму" навео је да његов старији брат Новак Ђоковић неће учествовати на том турниру.

"Београд опен 2024" ће се одржати од 2. до 9. новембра у "Београдској арени". Ђоковић је рекао да су радови на адаптацији "Арене" напорни.

"Ове године смо доста касно добили лиценцу. Имамо укупно десет недеља за организацију овог догађаја. Увек смо били у незгодној ситуацији што се тиче организације и премештања из Београда у Бањалуку, али ове године имамо ту срећу да организујемо у Београдској арени. Једна од најлепших хала у Европи и има све што је потребно. На нама је да улепшамо простор на основу наших потреба, да поставимо простор онако како АТП то захтева и наравно да учинимо све да играчима буде што комфорније, те да публици доведемо најбољи могући тенис и да сви уживамо у том догађају", навео је Ђорђе Ђоковић.

Нажалост, на турниру неће бити најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића.

“Имао је јако напорну годину, коју је крунисао златном медаљом на Олимпијским играма. Видели сте да је отказао Париз, који је недељу дана уочи Београда", истакао је Ђорђе, одговоривши и да ли може да се очекује Новаков повратак на терен у Торину и Аустралији.

“Нисам сигуран и да он у овом тренутку зна, искрено, тако да је то одлука на њему, његовом тиму и породици", закључио је најмлађи од тројице браће Ђоковића.

За крај разговора, Ђорђе је навео најзвучнија имена која ће одмерити снаге у Београду. Међу њима су Лоренцо Музети, освајач бронзе у Паризу, полуфиналиста Ју-Ес опена Френсис Тијафо, Алекс де Минор и Томи Пол.

Гостовање Ђорђа Ђоковића у "Јутарњем програму" погледајте у видеу на почетку текста.

понедељак, 28. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи