Читај ми!

Шта је омело Троицког?

Троицки јесте испустио велику предност у мечу са Марејом и јесте поклекао под притиском великог успеха који му је био на дохват руке, али и чињеница је да је један од одлучујућих поена, који је иначе атрактивно решио у своју корист, изгубио на крајње контроверзан начин.

Дечак задужен за скупљање лоптица, очигледно под утиском да је поен завршен, утрчао је на терен баш у тренутку када се Троицки спремао да захвати волеј на мрежи. Лоптица је завршила у пољу али је судија, ригорозно се придржавајући правила, решио да понови цео поен. Троицки је био напросто запрепаштен, дечак готово на ивици суза, а публика у неверици.

Једино се Мареј није превише потресао и сасвим мирно, као да се ништа није десило, одсервирао је наредни поен.

Чак је и легендарни Џон Мекинро, који је иначе у улози коментатора на једној телевизији током целог трајања турнира, био видно разочаран држањем Шкота изјавивши да би било спортски да је поновљени поен, који је очигледно изгубио, требало да препусти српском тенисеру.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи