Новак наставља низ

Новак Ђоковић наставља да немилосрдно руши противнике. У осмини финала Ролан Гароса, Новак је на Шатријеу убедљиво надиграо Француза Ришара Гаскеа 3:0 ( 6:4, 6:3, 5:2). Низ победа другог играча света, досегао је до бројке 41. Још један корак до изједначавања рекорда Мекинора.

Сигуран почетак нашег тенисера. Ђоковић је максимално сконцентриса, са жељом да меч траје што краће. у првом гему Новак стиже до раног брејка, потом га материјализује.Уследио је миран период игре у коме се играло гем за гем, с тим што је наш тенисер одржавао предност стечену на старту. Ђоковић рутински, проводи сет крају, 6:4 у првом сету.

На старту другог сета тенисери освајају своје сервисе. Изједначена борба водила се све до седмог гема, када наш тенисер успева да направи брејк, До краја сета сигурном игром ојачаном одличним форхедном, Новак је успео да освоји други сет са 6:3.

Новак је у трећем сету већ на почетку развејао сваку наду Французу и утишао публику на Шатријеу. Повео је 4:1 и потпуно увукао Гаскеа у своје стеге, не дозвољавајући му да дође до даха. Новак је до краја потпуно депримирао Гаскеа и стигао до трујмфа од . Ђоковић је сада на само један корак од рекорда Мекинроа.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи