Читај ми!

Јелена руши шампионку

Јелена у борби за четвртфинале. Наша најбоља тенисерка Јелена Јанковић у осмини финала игра против прошлогодишње шампионке Ролан Гароса Италијанке Франческе Скијавоне. Меч је други на стадиону Сузан Леглен и почео је у 15.50 часова. Директан пренос је на нашем Другом програму. Кретање резултата пратите на Интернет порталу РТС-а.

Јанковићева је у доброј форми. Одличном игром, наизглед лако је стигла до осмине финала. Предстоји јој свакако најтежи испит, борба са браниоцем титуле Франческом Скијавоне. Најбоље играчице Света су завршиле такмичење, да ли је доша о тренутак да се и Италијанка опрости од титуле.

Јелена је постављена за 10. носиова, док је њена противница пети фаворит турнира. До сада су се састајале четири пота. Италијанка је била успешна само у првом сусрету још 2004. године. Последњи пут играле су у Марбељи 2009. године, Јелена је била убедљива 6:2, 6:1.

Меч се игра на Сузан Леглен стадиону, други је по реду и почео је у 15.50 часова. Директан пренос је на Другом програму РТС-а. Кретање резултата можете пратити и на нашем Интернет порталу.

Пре овог меча играо се мушки сингл:
Фабио Фоњини (Ита) - Алберт Монтанес (Шпа) 3:2 (4:5, 6:4, 3:6, 6:3, 11:9)

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи