Читај ми!

Ђоковић декласирао Ханескуа

Новак Ђоковић забележио 39. узастопну победу у сезони. Румун Виктор Ханеску предао меч при резултату 2:0 у сетовима за Нолета и 2:3 у трећем сету. Следећи Ђоковићев противник биће Аргентинац Хуан Мартин дел Потро, који је у три сета савладао Кавчича из Словеније.

Ђоковић је прескочио и другу степеницу на Ролан Гаросу и сада га очекује дуел са Аргентинцем Дел Потром. Ноле експресно савладао Виктора Ханескуа, који је предао меч у трећем сету, при вођству нашег тенисера од 2:0 у сетовима.

Први сет Ђоковић је добио са 6:4. Румун се добро држао до десетог гема, када је Ноле направио брејк и после свог сервиса освојио први сет.

Други део игре протекао је у потпуној Ђоковићевој доминацији , који је врло брзо стигао до предности од 5:0, а убрзо и до другог сета.

После другог сета, Ханеску је затражио лекарску помоћ и тада је већ било јасно да Румун има мало шанси да се врати у меч. После пет одиграних гемова у трећем сету, у којима није било брејка, Ханеску је одлучио да преда меч.

Наредни противник Новака Ђоковића биће Аргентинац Хуан Мартин дел Потро, који је у три сета савладао Словенца Блажа Кавчича. Дел Потро је 25. носилац на турниру.

Број коментара 58

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи