Изнер силно намучио Надала

Први фаворит турнира Рафаел Надал, после много мука, прошао у друго коло Ролан Гароса. Американац Џон Изнер узео два сета Рафи и натерао га да на терену остане нешто више од четири сата. На крају, Надал - Изнер 3:2.

После велике борбе и пет тешких сетова, Рафаел Надал успео је да савлада Џона Изнера и пласира се у друго коло другог гренд слема у сезони. Рафа је на терену провео нешто више од четири сата и на крају славио са 3:2 (6:4, 6:7, 6:7, 6:2, 6:4).

Рафаел Надал је у меч ушао са 38 победа и свега једним поразом на Отвореном првенству Француске, па се чинило да Џон Изнер неће представљати ништа значајније од тренинга на терену који носи име Филипа Шатријеа.

После првог сета, који је Надал добио 6:4, Изнер је био успешнији у два тај-брејка и нашао се на ивици да буде херој нове сензације на Ролан Гаросу.

Ипак, у последња два сета, Надал се враћа у живот и са 6:2 и 6:4 успева да се пласира у друго коло Отвореног првенства Француске.

Пре овог меча. Надал и Изнер су се састали два пута и Рафа је у обе меча био успешнији.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи