Читај ми!

Ноле прославио рођендан

Најбољи тенисер Србије и други рекет света Новак Ђоковић прославио је 24. рођендан у Паризу, дан уочи меча првог кола на овогодишњем Ролан Гаросу. На пријему у амбасади Србије у Паризу, Вук Јеремић примио наше тенисере.

Министар Вук Јеремић у Паризу је примио српске тенисере, који наступају на Ролан Гаросу и искористио прилику да честита Новаку Ђоковићу 24. рођендан. Слављу су присуствовали и Виктор Троицки, Јанко Типсаревић, Ненад Зимоњић, Ана Ивановић и Бојана Јовановски.

Ђоковић је рођен 22. маја 1987. године у Београду. Свој рођендан прославио је у свом препознатљивом стилу, тако што је са познатим светским ди-џејом Бобом Синкером учествовао у својеврсном перформансу, пошто је пуштао музику и забављао публику на теренима Ролан Гароса.

Ђоковић и Синкелер су велики пријатељи, а популарни Ноле је већ једном сарађивао са Бобом, приликом снимања спота за дуетску нумеру Синклера и Мартина Солвега за песму Хелоу.

Наиме, Новак је био један од познатих тенисера, али и јавних личности које су се појавиле у споту за истоимену нумеру и тако допринео већој популарности самог спота.

Новак је, иначе, познат као особа која воли да учествује у шоу-програмима и перформансима на глобалном нивоу, чиме је задобио још више симпатија и позитивних коментара светске публике.

Ђоковић данас игра у првом колу против Холанђанина Де Бекера. И поред чињенице да се Ђоковић и Де Бекер до сада нису састајали, нема сумње да је тренутно најбољи тенисер планете велики фаворит у том дуелу.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи