Надал открио своје адуте

Велики шампиони нису они који побеђују сваке недеље, већ они који препознају када је дошао њихов моменат. Знам да ја морам да сачекам свој тренутак да победим, рекао је Рафаел Надал уочи почетка Ролан Гароса. Шпански тенисер уверен да ће му на предстојећем турниру помоћи чињеница да игра најбоље када је најпотребније.

Четири пораза у четири последња финала против Новака Ђоковића, добро су уздрмала доминацију првог рекета света Рафаела Надала на тениском трону.

Ипак, шпански тенисер каже да зна да одигра најбоље када је најпотребније, и да ће му то помоћи да освоји Ролан Гарос.

"Велики шампиони нису они који побеђују сваке недеље, већ они који препознају када је дошао њихов моменат. Знам да ја морам да сачекам свој тренутак да победим", рекао је Надал.

Шпанац, који се прославио на Ролан Гаросу и који је на том турниру изгубио само један меч 2009. године подсетио се најдраматичнијих момената које је доживео на овом турниру.

"То је било у мом првом финалу 2005. године, када сам играо против Мариана Пуерте, када је он имао сет поен у четвртом сету. Онда следеће године када сам са Федерером за победу играо тај брејк. Исте године играо сам против Француза Матијеа, и био је веома тежак меч. Не сећам се других тренутака да сам био угрожен", рекао је Надал.

Број коментара 94

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи