Читај ми!

Ноле на егзибицији у Паризу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић учествоваће од 18. до 21. маја на егзибиционом турниру у Паризу неколико дана пре почетка Отвореног првенства Француске.

Поред другог играча света, на овој ревији учествоваће и Британац Енди Мареј, Швајцарац Станислас Вавринка, Шпанац Фернандо Вердаско, Хрват Иван Љубичић и Французи Ришар Гаске, Жо Вилфред Тсонга, Гаел Монфис, Жил Симон, Микаел Лодра и Жереми Шарди.

 

Ђоковић игра у четвртак 19.маја од 13 часова против Хјуита.

Новак је дан после освајања титуле на Мастерс турниру у Риму учествовао на хуманитарној модној ревији у Кану, чији је укупан приход намењен жртвама земљотреса и цунамија у Јапану.

Ђоковић је био једини спортиста на модној писти којом су прошетали супермодели Наоми Кемпбел, Каролина Куркова као и чувена америчка глумица Џејн Фонда. Заједно са највећом тениском звездом данашњице пистом је прошла и супруга славног америчког глумца Роберта де Нира Грејс Хајтауер.

Де Ниро је иначе, један од највећих поштовалаца игре српског тенисера још од 2007. године, када је током Ју-Ес опена седео у ложи Ђоковића и чинио једну од боја српске заставе у коју је била "обучена" ложа нашег играча.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи