Ђоковић "инвиктус"

Император Рима, Надал велики, Ђуковић огроман и Новак Ђоковић се није уморио од победа. Шпански медији не штеде хвалоспеве на рачун игре српског играча, који је по четврти пут ове сезоне победио Рафу Надала.

Шпанци су се надали да ће Рафа Надал искористити тешко полуфинале Новака Ђоковића против Ендија Мареја и прекинути "лудачки" низ од 39 узастопних победа српског шампиона, али су после меча сву машту употребили за смишљање хвалоспева новом краљу тениса.

Император Рима, сматра Спорт, Надал велики, Ђуковић огроман, оцењује Марка и Новак Ђоковић се није уморио од победа пише Мундо Депортиво.

Надал се дао све од себе, али је то било недовољно за новог хероја тениских арена - Ђоковића "инвуктуса", непобедивог.

"Све теже је измишљати нове и јединствене суперлативе које заслужује Новак Ђоковић. Шта рећи о играчу који је потпуно препородио каријеру и то тако да сада пише историјске резултате? Не много. Ми одустајемо, предајемо се. Нема више речи. Непогрешиви Новак Ђоковић заслужује много више, али с обзиром на то што га прати цео свет, свака титула је потрошена, свака похвала исцрпљена током трансформације великог играча у апсолутно елитног", наводи амерички И-Ес-Пи-Ен, ЕСПН.

Ни Французи нису штедели комплименте на Ђоковићев рачун, а у похвалама је предњачио Ле Монд.

"Шта учинити? Шта рећи? Чак и против Надала на шљаци Новак у овом тренутку не може да буде поражен. Освајач седме титуле ове сезоне, тенисер број два, свакако је фаворит за освајање титуле на Ролан Гаросу", овим речима је Ле Монд описао тријумф Новала Ђоковића у Риму.

Овај лист закључује да прво место неће измаћи српском тенисеру, а да је, уколико Ђоковић одржи овај ниво игре, победник предстојећег Ролан Гароса, већ познат.

Број коментара 45

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи