Читај ми!

Крај за Бојану

Бојана није успела да искористи сет предности и завршила такмичење у Риму. Бојана Јовановски поражена је у првом колу од Израелке Шахар Пер са 2:1.

Бојана је успела да освоји први сет, иако је противница прва стигла до брејка предности . Наша тенисерка уз два брејка решава сет у своју корист. Други сет донео је тотални пад у игри наше тенисерке. Бојана губи сет без освојеног гема. У одлучујућем периоду Перова имала више снаге и концентрације и на крају заслужено славила.

На старту мече тенисерке су размениле по један брејк. Наступио је период игре у коме су обе тенисерке успевале да освоје своје сервисе, без брејк шанси за противницу.

При резултату 4:3 за Бојану, наша тенисерка осваја две везане брејк лопте, користи прву. Уследио је сервис наше тенисерке за сет. Бојана пропушта прву сет лопту, а потом спасава брејк шансу противнице. Јовановска потом користи другу сет лопту за 6:3 у првом сету. Сет је трајао 42 минута.

Перова креће на све или ништа. Прави рани брејк, који успева да материјализује и поведе са 3:0. Бојана нема снаге да амортизује нападе противнице којој све полази за руком. Перова је незадржива и решава сет у своју корист резултатом 6:0.

Бојана је почела трећи сет силовито, осваја сервис противнице. Међутим Перова успева да узврати и анулира предност наше тенисерке. До резултата 4:3 за Шахар Пер играло се гем за гем. Израелка успева да одузме сервис нашој Бојани и стекне брејк предности.

Перова је сервирала за меч. Међутим Бојана се не предаје, напада сервис противнице и поново враћа брејк. Ипак, Израелка користи меч лопту на сервис Јовановске и решава сет у своју корист са 6:4.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи