Читај ми!

Мадрид

Наставак победничке серије

На тениском турниру Mастерс серије у Мадриду Новак Ђоковић је у мечу другог кола савладао Јужноафриканца Кевина Андерсона резултатом 2:0 (6:3;6:4) и остварио своју 28 победу у низу. Наредни ривал српском тенисеру биће Шпанац Гиљермо Гарсија Лопес.

Ђоковић је у оба сета направио по један брејк и забележио 28. узастопну победу у 2011. години. Меч је трајао тачно 100 минута.

Тенисери су на почетку меча освајали гемове на свој сервис, све до осмог, када је други тенисер света направио брејк и повео са 5:3. Он је након тога освојио гем на свој сервис и повео у мечу. 

У другом сету, Ђоковић је у седмом гему одузео сервис противнику, ту предност је сачувао до краја и забележио победу.

Наредни ривал српском тенисеру биће Шпанац Гиљермо Гарсија Лопес. Он је такође данас, у другом колу, савладао Холанђанина Таима де Бакера са 6:2, 6:3. Ђоковић и Лопес до сада су се састали четири пута, а српски тенисер је добио сва четири меча.

Мушки турнир у Мадриду игра се за укупан наградни фонд од 3,7 милиона евра.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи