Читај ми!

Вознијацкиjева боља од Бојане

Српска тенисерка Бојана Јовановски није успела да се пласира у осмину финала WТА турнира у Мадриду, пошто је у другом колу изгубила од Данкиње Каролине Вознијацки са 6:4, 6:4.

Јовановска је у оба сета водила, али је у кључним тренуцима поклекла, очигледно импресионирана чињеницом да игра са првом тенисерком света.

Трећи рекет Србије је у првом сету одмах направила брејк и повела са 2:0, али је Данкиња тај изненадни напад убрзо неутралисала, вративши брејк у шестом гему (3:3), а потом у десетом дошла до вођства од 1:0 у сетовима.

У наставку меча је поново Јовановска прва одузела сервис противници за вођство од 3:2, али та предност поново била кратког даха с обзиром на то да је Вознијацкијева одмах направила рибрејк (3:3), затим везала још два гема и сервирала за меч.

Јовановска је тада поново узвратила из свих "оружја", успела да дође до још једног брејка (5:4), али у следећем гему није имала довољно снаге да сачува сопствени сервис, тако да је Вознијацкијева прошла у треће коло, где ће се састати са победницом меча између Немице Јулије Гергес и Рускиње Динаре Сафине.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи