Јелена на Гергеш у трећем колу

Немица Јулија Гергеш биће противница Јелени Јанковић у 3. колу ВТА турнира у Индијан Велсу. Наша најбоље рангирана тенисерка пласирала се у треће коло турнира у Индијен Велсу савлавши за 1 час и 17 минута игре Американку Коко Вандевеј са 6:2, 6:1.

Наша најбоље рангирана тенисерка  пласирала се у треће коло турнира у Индијен Велсу савлавши за 1 час и 17 минута игре Американку Коко Вандевеј са 6:2, 6:1. 

Тенисерка из Србије, шеста на WТА листи, већ у првом гему првог сета имала је две прилике да одузме сервис противници, али се Вандервејова одбранила. Јанковићева је тек после три пропуштене брејк прилике искористила једну и одузела сервис Американки. Јелена је потом сломила отпор Вандервејове, 92. тенисерке света, пошто је до краја првог сета једном одузела сервис и врло брзо повела са 5:1. Американка је до краја успела да освоји још један гем, те је тако Јанковићева освојила први сет након нешто мање од 50 минута игре.

Други сет Јеленаје започела са два брејка и после само десетак минута игре повела са 3:0. До краја овог дела тенисерка из Србије је препустила Вандервејовој само један гем и мирно привела меч крају.

Јанковићева и Ивановићева су у првом колу биле слободне.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи