Тријумф Возњацки у Пекингу

Возњацки освојила титулу. Прва тенисерка света Каролина Возњацки из Данске тријумфовала је на турниру премијер серије у Пекингу, пошто је у финалу савладала Рускињу Веру Звонарјову резултатом 6:3, 3:6, 6:3.

Овај меч је, као и меч Ђоковић - Ферер, требало да се одигра јуче, али је и он био одложен због јаке кише. Данкињи није сметало померање и успела је да освоји турнир и потврди прво место на WТА листи на које је избила током овог турнира.

Звонарјова је боље почела меч и раним брејком повела 3:1 у првом сету, али је тада Данкиња показала због чега је прва на WТА листи. Освојила је пет гемова заредом и добила сет.

У другом сету поново је Рускиња прва стигла до брејка и за разлику од првог сета, ту предност је сачувала и изједначила на 1:1.

У одлучујућем сету Возњаци је заиграла много сигурније. направила брејк у другом гему, касније повела 3:0 и више није дозволила противници да се врати.

За Каролину Возњацки то је била шеста турнирска победа у овој сезони, а 11. у каријери.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи