Венус Вилијемс завршила сезону

Америчка тенисерка Венус Вилијемс објавила је да је завршила сезону због повреде левог колена, због које је и пропустила већи део друге половине ове године.

Седмострука победница гренд слем турнира навела је у саопштењу да је "врло разочарана" што неће моћи да учествује на завршном турниру WТА у октобру, као и у финалу Федерејшн купа, које САД играју против Италије у новембру.

"На лечењу сам левог колена и примам терапију. Постоји напредак, али, нажалост, не смем да га оптерећујем у блиској будућности, тако да нећу бити спремна да учествујем на такмичењима 2010. године.

Радујем се што ћу бити потпуно здрава за почетак 2011", навела је Вилијемсова.  Она је ове недеље била трећа на WТА листи, са учинком од 38 победа и седам пораза уз две освојене титуле у синглу, као и 18 победа и једним поразом са три трофеја у дублу. Ове године је зарадила више од 2,5 милиона долара.

Вилијемсова, међутим, није играла од 10. септембра, када је изгубила од Ким Клејстерс, која је касније и победила на Ју-Ес опену. То је старијој 30-годишњој тенисерки био једини наступ на турнирима у другој половини године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи