Ана боља од Бартолијеве

Ана успешно стартовала у Пекингу. У првом колу турнира наша Ана Ивановић савладала је Францускињу Марион Бартоли са 2:0 (6:2, 6:3). Наредна противница јој је Белосрускиња Олга Говорцова. Данас се у 2. колу састају Јелена и Бојана.

Ана Ивановић је приказала одличну игру. Реализација првог сервиса од 82% јој је донела мирноћу у игри. Све јој је полазило за руком. Ану није забринуо ни изгубљен сервис у другом сету, сигурном игром није дозволила противници да се врати у меч и на крају је славила.

Почетног одмеравања снага у првом сету трајало је до 2:2. Ана потом прави серију од четири везана гема и лако решава сет у своју корист - 6:2.

У другом сету виђен је сличан сценарио. Овог пута Бартолијева прва стиже до брејка и вођства од 3:1. Међутим, то је било све што је урадила у сету. Ана преузима иницијативу и осваја пет везаних гемова, за коначних 6:3 у другом сету.

Противница Ане Ивановић у другом колу је Белорускиња Олга Говорцева, која је 48. на WТА листи. Њих две су се до сада састале само једном. Пре две године у Дохи славила је Ана резултатом 6:3, 6:1.

У другом колу турнира у Пекингу данас играју свој меч Јелена Јанковић и Бојана Јовановски.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи