Заменио рекет мотором

Бивши тајландски тенисер Парадорн Сришапан одлучио је да настави спортску каријеру, али као возач мотора.

Сришапан није играо последње три године, а одлучио је да се такмичи у мотоциклиштичком шампионату Тајланда у категорији до 1.000 кубика.

"Још као клинац сам заволео моторе. Возио сам их претходне три године, али сад сам одлучио да се озбиљно такмичим јер имам спонзора", рекао је 31-годишњи Сришапан, који ће возити за екипу Елф Смарт Спортс.

Након повлачења из тениса Сришапан се прво опробао као глумац, затим је био угоститељ, да би на крају продавао дијеталну храну.  Сришапан је ове године најављивао и могући повратак на тениски терен на Вимблдону, али је у априлу доживео саобраћајну несрећу возећи мотор.

"То је била најозбиљнија повреда руке у мом животу. Још увек могу да играм тенис, али не на оном нивоу. Нисам више млад и било је време да кажем 'збогом' тенису", објаснио је он.

Сришапан, који је својевремено заузимао девето место на АТП ранг листи, додао је да не очекује да буде шампион Тајланда у мотоциклизму, али да се нада пласману на неко од прва три места.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи