Новак против Мелцера

Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић рекао је да је задовољан игром у трећем и четвртом сету у мечу против Американца Робија Ђинеприја и да очекује тежак четвртфинални дуел против Јиргена Мелцера.

"Требало ми је мало времена да уђем у ритам и загрејем се за меч. Он је од почетка био агресиван, добро је играо. Имао сам среће и освојио први сет, други сам изгубио јер нисам био довољно концентрисан, али успео сам то да превазиђем", рекао је Ђоковић после меча.

"У трећем и четвртом сету сам играо веома добро. Био сам агресиван и добро сам сервирао, играо сам добро са сваког дела терена. Натерао сам га да се више креће и да прави више грешака", додао је он.

На питање новинара због чега се мучио у првом сету, Ђоковић је рекао да је имао успона и падова, али да је најважније да је победио.

"Зашто се стално враћамо на негативне ствари? Увек се прича о мучењу. Победио сам, то се догодило. Добро сам завршио меч, са много 'винера' и агресивности. То је мој стил игре, морам да будем агресиван од почетка и да наставим са добром игром", рекао је трећи тенисер света.

Ђоковић је рекао да очекује тежак меч против Мелцера, који ће први пут у каријери играти у четвртфиналу једног гренд слем турнира.

"Биће то тежак меч. Он игра одлично, на Ролан Гаросу је направио изненађење и победио (Давида) Ферера. Са таквом игром може да буде међу 10 најбољих играча. Ово је друга недеља турнира, четвртфинале гренд слем турнира и мечеви су све тежи", рекао је он.

"Мелцер може добро да игра, и офанзивно и дефанзивно, и због тога је опасан. Трудићу се да одржим добар ритам, а победиће бољи. Добро се осећам, што је добра ствар пред наредне мечеве", додао је Ђоковић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи