Новак, Јелена и Ненад

Српски тенисери Новак Ђоковић и Јелена Јанковић у синглу и Ненад Зимоњић у мешовитом дублу, у понедељак играју мечеве осмине, односно четвртине финала Отвореног првенства Француске.

Први ће на терен Ђоковић, који на терену "Филип Штрије" од 11 сати игра меч осмине финала против 98. тенисера света Американца Робија Ђинеприја. Тенисери су до сада одиграли четири меча и сваки пут је трећи играч света био успешнији.

Последњи пут играли су на Олимпијским играма у Пекингу, 2008. године, када је било 6:4, 6:4 за Ђоковића.

Јанковићева за пласман у четвртфинале игра против Словакиње Данијеле Хантухове, која је постављена за 23. носиоца. Тенисерке су до сада одиграле шест мечева и оствариле по три победе. 

На последња два меча победила је Хантухова, на турниру у Чарлстону са 1:6, 6:3, 6:3 и у дуелу Фед куп репрезентација у Београду 7:6, 7:5. Меч је последњи на програму терена "Филип Шатрије". 

Ненад Зимоњић и његова партнерка у мешовитом дублу Словенка Катарина Срботник у четвртфиналу играју против француског дубла Ауерлије Веди и Михаела Лодре. Тај меч неће почети пре 17 сати.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи