Успех наших у дублу

Главни фаворити турнира у Мадриду Србин Ненад Зимоњић и Канађанин Данијел Нестор пласирали су се у четвртфинале, пошто су осмини финала савладали Швеђанина Роберта Линдштеда и Румуна Хорија Текау са 2:0. Виктор Троицки и Шпанац Марсел Гранољерс пласирали су се у четвртфинале савладавши Јужноафриканца Веслија Мудија и Белгијанца Дика Нормана са 2:1 - 6:3, 6:7, 14:12.

Рутинска победа најбољег дубла Света. Сигурном игром нису дозволили противницима да им парирају. У Оба сета забележили су по брејк предности и лако привели меч крају.

Први сет Зимоњић и Нестор решили су у своју корист са 6:4, док је у другом сру резултат био 6:3.

Троицки и Гранољерс остварили су значајан успех против фаворизованих ривала, који су били четврти носиоци на турниру. Веома добром игром сигурно су добили први сет, у другом су поражени у тај-брејку, да би у одлучујућем трећем били смиренији и прецизнији, па су после маратонске борбе заслужено тријумфовали након једног часа и 43 минута игре.

Троицки и Гранољерс ће у четвртфиналу играти против бољих из меча у којем играју Швеђанин Симон Аспелин и Аустралијанац Пол Хенли против Аустријанца Јулијана Ноула и Израелца Ендија Рама.

Турнир у Мадриду игра се за укупан наградни фонд од 3,7 милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи