Јелена у четвртфиналу

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић је у осмини финала турнира у Мадриду савладала домаћу тенисерку Анабелу Медину Гаригес са 2:0 по сетовим 6:2, 6:0. Јеленина противница у четвртфиналу је Францускиња Аравана Резаи.

После победе над Аном Ивановић Јелена је савладала 54. тенисерку света Шпањолку Анабелу Медину Гаригес. Сигурном игром Јелена је доминирала на терену. Противница није успела да јој се супротстави. Гаригесова није имала решења за расположену Јелену.

У првом сету наша тенисерка је противници дозволила да освоји два гема. У друугом сету Шпањолка је покушавала да парира Јелени, међутим, Јанковићева је била неумољива у жељи да што пре реши меч у своју корист. Други сет наша тенисерка је добила резултатом 6:0.

Ово је била Јеленина шеста победа од исто толико међусобних мечева.

Јанковићева се у четвртфиналу састала са Францускињoм Араваном Резаи, која је у осмини финала била боља од Немице Андреје Петковић - 6:4, 7:6.

Јанковићева је до сада играла два меча са француском тенисерком, која је 24. на WТА листи. У оба је победила, и оба у Дубаију, 2007. и раније ове године.

Јелена Јанковић ове године други пут игра у Мадриду. Прошле је стигла до четвртфинала.

Наградни фонд турнира у Мадриду износи 3.500.000 евра.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи