Браћа Брајан близу рекорда

Браћа Боб и Мајк Брајан победили су земљаке из САД Џона Изнера и Сема Кверија са 2:0 (6:2, 6:3) у финалу Мастерс турнира у Риму, у конкуренцији дублова. Близанцима Брајан сада недостаје само још један трофеј како би изједначили рекорд Тода Вудбриџа и Марка Вудфорда по броју освојених титула у новијој историји тениса, такозваној отвореној ери.

Браћи Брајан је титула у Риму четврта у сезони, а 60. у каријери. Најбољи дубл, ипак, чинили су популарни "Вудији" са 61 трофејом.  Боб и Мајк Брајан ће прву прилику да изједначе рекорд Вудбриџа и Вудфорда имати на турниру у Мадриду за две недеље. Потом ће учествовати на Ролан Гаросу где би могли и да поставе нови рекорд.

Мајк Брајан је, међутим, рекао да би његов брат и он волели да се то деси на Централном терену на Вимблдону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи