Читај ми!

Ђоковић: Жао ми је оних који желе да се повучем, мораће да ме гледају још неко време

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је у интервјуу за аргентински "Ла насион" да му је жао оних који желе да се повуче и да ће морати да га гледају још неко време.

Ђоковић је рекао да је ближи томе да настави каријеру, иако му многи говоре да је можда време да се повуче.

"Кажу ми да сам освојио злато и све остале трофеје и да треба да кажем збогом. Са друге стране, неки мисле да би требало да наставим докле год мислим да могу да будем фаворит за гренд слем титуле. Ја сам ближе овим другима. Можда се предомислим, не знам, али за сада осећам да желим да наставим", рекао је Ђоковић.

Додао је да му је жао оних који се надају његовој пензији.

"Путовања и проналажење мотива падају ми све теже. Није лако, поготово с децом, не желим да будем одсутан од куће дуго, али и даље имам нешто што ме покреће. Жао ми је оних који желе да се повучем, јер ће морати да ме гледају још неко време", рекао је 37-годишњи Ђоковић за "Ла насион". 

Освајач 24 гренд слем пехара је рекао да у дубини душе верује да може и до 25. трофеја са највећих турнира.

"У дубини душе осећам да могу да освојим још гренд слем титула. Оно што ме и даље мотивише да се такмичим, нарочито на слемовима, јесте осећај да сам кандидат за освајање тих трофеја. Такође, волим да наступам у Дејвис купу за Србију, са којом сам 2010. освојио то такмичење", додао је Ђоковић.

Ђоковић је тренутно четврти на АТП листи, а у суботу га очекује вероватно и последњи дуел са највећим ривалом - Рафаелом Надалом, на егзибиционом турниру у Саудијској Арабији.

петак, 18. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи