Ђоковић: Коболи је био исцрпљен, знао сам шта треба да радим

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је након победе над Флавијем Коболијем у Шангају да је одиграо чврст меч и био агресиван и оштар. Истиче да је задовољан својом игром.

Новак Ђоковић је убедљиво победио Италијана Флавија Коболија у трећем колу и пласирао се у осмину финала мастерса у Шангају.

Најбољи тенисер свих времена рекао је по завршетку меча да је од почетка имао јасан план игре и знао шта треба да ради на терену.

"Било је баш добро. Остао сам агресиван и покушавао да искористим сваку кратку лопту, да имам иницијативу у сваком поену. Боље сам кренуо у односу на прошли меч, било је оштрине у мојој игри. Знао сам да морам бити агресиван и диктирати темпо са основне линије. Сервис има осцилације, али суштински мислим да сам одиграо чврст меч", истакао је Ђоковић.

Нагласио је да је млади Италијан очигледно био исцрпљен након меча који је одиграо синоћ против Стана Вавринке.

"Чекао је неколико дана да би одиграо свој меч. То је узело физички данак. Имао је спорије реакције. Ово је био наш први дуел, гледао сам га раниује, знао сам шта треба да радим и врло сам задовољан својом игром", рекао је српски тенисер.

Наредни Ђоковићев противник у Шангају биће Рус Роман Сафијулин, који је данас на терену провео три сата.

"Нисам играо много мечева, добро је што сам свеж. Срећан сам да играм сваки дан док год буде потребно. Видећемо шта ће бити сутра", закључио је Ђоковић.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи