Читај ми!

Филип Крајиновић: Увек ми је била част да играм за Србију

Тенисер Филип Крајиновић у врло емотивном обраћању у Београду истакао да му је увек била част да игра за репрезентацију Србије. Тениски савез Србије је данас организовао церемонију у част Крајиновића, који је 20. августа саопштио да је завршио играчку каријеру.

Церемонија је организована у хали "Александар Николић" после победе српског дубла Новак Ђоковић/Хамад Међедовић против Аристотелиса Таноса и Петроса Циципаса у дуелу Светске групе један Дејвис купа.

"Тежак дан за мене, изузетно сам емотиван. Ово су моји најбољи пријатељи, уз њих сам одрастао и провео најлепше тренутке. Селекторе, хвала ти што си ово приредио. Увек ми је била част да играм за репрезентацију. Јесте да сам млад отишао у пензију, али ме чека нешто лепо у будућности и радујем се томе. Исто тако, Ноле, била ми је част и задовољство делити свлачионицу са најбољим свих времена. Не само у тенису, већ свим спортовима", изјавио је Крајиновић.

 Он се потом обратио селектору Србије Виктору Троицком.

"Пре 15 година када сам дошао у репрезентацију, нисам га готивио. Био сам млад и размажен. Данас ми је један од најбољих пријатеља. Без ове екипе не бих био ту где јесам. Породицу не смем да гледам јер знам каква је ситуација. Недостајаћете ми пуно", додао је Крајиновић, који је потом добио плакету од ТСС.

Тениска репрезентација Србије изборила је данас останак у Светској групи Дејвис купа, пошто је повела са 3:0 против Грчке. Ђоковић и Међедовић су победили Таноса и Циципаса 6:3, 3:6, 6:3.

Миомир Кецмановић је јуче у првом сингл мечу победио Аристотелиса Таноса 6:3, 6:3, док је Ђоковић потом надиграо Јаниса Ксиласа 6:0, 6:1.

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи