Читај ми!

Ига Свјонтек задржала прво, а Сабаленка друго место на ВТА листи

Пољакиња Ига Свјонтек и даље је на првом месту, а шампионка Ју-Ес опена Арина Сабаленка заузима другу позицију на ВТА листи.

Белорускиња Арина Сабаленка је сјајно одиграла турнир у Њујорку и домогла се треће гренд слем титуле у каријери. Поред тога квалификовала на завршно ВТА финале, а тренутно има 8.716 бодова. Првопласирана је и даље Ига Свјонтек са 10.885 бодова.

Финалисткиња Ју-Ес опена, Американка Џесика Пегула забележила највећи скок у међу 10 најбољих тенисерки, са шестог скочила је на треће место и тренутно има 6.220 бодова.

Елена Рибакина је четврта са 5.871 бодом, а Јасмин Паолини је пета са 5.398. Пад је уписала прошлогодишња шампионка Ју-Ес опена, Коко Гоф, изгубила је трећу позицију и сада је шеста.

Ћинвен Џенг је седма, а листу од 10 најбољих тенисерки комплетирају Ема Наваро која је са 12. доспела на осмо место и има 3.810 бодова. Потом следе Барбора Крејчикова и Марија Сакари које су пале за по једну позицију.

Најбоље рангирана српска тенисерка је Олга Даниловић која заузима на 110. месту и има 655 поена, а друга најбоља тенисерка из Србије је Лола Радивојевић на 232. месту.

понедељак, 09. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару