Читај ми!

Стефанос Циципас не игра за Грчку против Србије у Дејвис купу

Грчки тенисер Стефанос Циципас саопштио да због повреде леђа неће играти у Дејвис купу против Србије, који је на програму 14. и 15. септембра у Београду. Тренутно 11. играч света, а некадашњи "Број 3" и финалиста Вимблдона и Аустралијан опена требао је да предводи свој тим али је морао да одустане у последњем тренутку.

Циципас је на друштвеним мрежама навео да због повреде леђа, коју је задобио на Ју Ес Опену неће предводити репрезентацију Грчке у Београду.

"Глас мог срца ме је саветовао да још једном играм за репрезентацију. Међутим, глас мог тела ми забрањује да се такмичим у Дејвис куп мечу са Србијом. Повреда леђа коју сам задобио на УС Опену обавезује ме да пратим посебан програм рехабилитације како бих се што пре вратио на терен. Са великим жаљењем саопштавам своју одлуку да се следеће недеље не такмичим у Београду", саопштио је грчки тенисер на друштвеним мрежама.

Он се присетио победа, које је репрезентација Грчке остварила у Дејвис купу и пожелео срећу саиграчима у дуелу против Србије.

"Нашој репрезентацији желим много успеха на тешком мечу са Србијом. Са своје стране даћу све од себе да у наредном такмичарском мечу наше репрезентације поново будем у стању да се такмичим са грбом на грудима", додао је Циципас.

Селектор Србије Виктор Троицки за мечеве против Грчке рачуна на Новака Ђоковића, Миомира Кецмановића, Душана Лајовића и Хамада Међедовића.

Грчки тим ће чинити Аристотелис Танос, Јанис Ксилас, Димитрис Азоидис и Петрос Циципас.

Дуел између Србије и Грчке на програму је 14. и 15. септембра у хали "Александар Николић" у Београду.

среда, 04. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару