Олга Даниловић: Тренирам због оваквих тренутака

Српска тенисерка Олга Даниловић изјавила је данас после пласмана у осмину финала Ролан Гароса да због оваквих мечева и тренутака тренира тенис.

Даниловићева је после великог преокрета у трећем колу Ролан Гароса победила Хрватицу Дону Векић 0:6, 7:5, 7:6 (10:8) и тако дошла до највећег успеха у каријери на гренд слем турнирима.

"Не знам шта да кажем. Немам речи. Хвала много свима на подршци током овог меча. Уживам овде много, не знам ни како сам победила у овом мечу, много пута сам заостајала. Толико сам срећна, само желим да вам кажем хвала - ви сте тениска земља, толико пауза због кише, а и даље сте ту", рекла је Даниловићева по завршетку меча.

Српска тенисерка је за мање од 24 часа одиграла два меча и у оба направила преокрет, а на терену је провела готово шест сати.

"Волим да играм овде, била сам у трећем колу прошле године. Обожавам шљаку, обожавам Париз, ово ми значи све на свету. Јуче сам тако касно завршила, знала сам да морам да се саберем колико год је могуће, да спавам. Због оваквих мечева и оваквих тренутака и тренирам. У тенису се некада и пати, то је део овог спорта", изјавила српска тенисерка.

Олга Даниловић ће у осмини финала играти против Чехиње Маркете Вондроушове која је екиминисала Францускињу Клое Паке после сат и по времена игре са 2:0, по сетовима 6:1, 6:3 .

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије