Читај ми!

Иванишевић: Зимоњић је савршен за Новака, Ђоковић би "полудео" са неким новим тренером

Хрватски тениски тренер Горан Иванишевић изјавио је да је Ненад Зимоњић перфектан избор за новог тренера најбољег тенисера света Новака Ђоковића.

Ђоковић је прошле недеље објавио крај сарадње са Иванишевићем, а према незваничним информацијама, бар на неко време, у његовом боксу могао би да седи Зимоњић.

“Не знам још колико ће Новак играти, то зависи од њега, али мислим да је сада са њим перфектна особа у овом тренутку, то је Зимоњић. Он је мој велики пријатељ, много смо тога прошли, он је велики тениски зналац. Ипак, оно што је најважније у целој тој причи јесте да познаје Новака", изјавио је Иванишевић за "Спортклуб" и додао да је Зимоњић прави човек за новог тренера Ђоковића.

"Не треба Новаку сада неки нови тренер, док га прво упозна, Новак би после десет дана 'полудео', а тај тренер би се питао шта се догађа. Моја теорија је Балканац може свакога да тренира, али Балканца може само особа с ових простора. Марјан Вајда је Словак, али ту смо близу, док је Борис јако добро с њим функционисао, пошто је тениски врло интелигентна особа. Много му је помогао. Причали смо и пре него што сам сазнао да га је Новак позвао, мислим да је Зимоњић перфектан за Новака. Може му помоћи и тениски, Новак све зна, али можда ће му исту ствар рећи на другачији начин, други приступ, што ће бити освежење за Новака", закључио је Иванишевић.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије