Читај ми!

Ђоковић повећао разлику над Алкаразом на АТП листи упркос трофеју Шпанца

 Српски тенисер Новак Ђоковић започео је 417. недељу на првом месту АТП листе, чиме је наставио да увећава сопствени рекорд.

Новак Ђоковић на првом месту АТП листе има 9.725 бодова. Српски тенисер је увећао предност у односу на другопласираног Шпанца Карлоса Алкараза. Tренутно има 920 бодова више од Алкараза, који је сакупио 8.805 поена.

Шпански тенисер је синоћ одбранио титулу на мастерсу у Индијан Велсу, пошто је у финалу победио Руса Данила Медведева (7:6(7:5), 6:1), али није добио додатне бодове, док је Ђоковић пласманом у треће коло увећао свој салдо за 50 поена јер прошле године није ни играо у Калифорнији.

Италијански тенисер Јаник Синер је задржао треће место на АТП листи са 8.310 поена, док је Медведев четврти са 7.765 бодова.

Немац Александар Зверев је напредовао за једно место и сада је пети тенисер света, а потом следе Рус Андреј Рубљов, Данац Холгер Руне, Норвежанин Каспер Руд, Пољак Хуберт Хуркач и Аустралијанац Алекс де Минор.

Ђере 35. на свету, Лајовић напредовао за четири места

Што се тиче осталих српских тенисера, Ласло Ђере је напредовао за једно место и сада је 35. на АТП листи са 1.180 бодова, док је Миомир Кецмановић скочио за једну позицију и тренутно је 46. играч света са 1.030 поена.

Душан Лајовић је напредовао за четири позиције и сада је 52. на АТП листи са 957 поена, док је Хамад Међедовић пао за 16 места и тренутно је 135. тенисер света са 482 бода.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво