Читај ми!

Међедовић после велике борбе изборио пласман на Ролан Гарос

Српски тенисер Хамад Међедовић надиграо је Холанђанина Јеспера де Јонга са 2:1 (0:6, 6:2, 6:2) у трећем финалном мечу и изборио пласман у главни жреб Ролан Гароса.

Српски тенисер је до победе дошао сјајном игром којом је начинио резултатски преокрет и дошао до победе после сат и 43 минута игре.

Међедовић није баш најбоље ушао у меч са Јеспераом де Јонгом и тренутно 195. играчу на листи је дозволио да освоји први сет без изгубљеног гема.

Већ на старту другог сета Међедовић се враћа у игру и осваја први брејк да би у самом финишу освојио и други за потврду изједначења у сетовима.

У одлучујућем сету развила се равноправна борда само на почетку да би српски тенисер поновио брејкове на другом и четвртом сервис гему супарника за коначну победу и пласман у главни жреб на Ролан Гаросу.

Момак из Новог Пазара се тако први пут у каријери пласирао у главни жреб неког гренд слем турнира и поред Новака Ђоковића, Ласла Ђереа, Миомира Кецмановића, Душана Лајовића и Филипа Крајиновића представљаће наш тенис у Паризу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво