Медведев лако до трећег кола, Грегоар Барер изненадио Норија у Мајамију

Пети тенисер света Данил Медведев рутински је надиграо Шпанца Роберта Карбаљеса Баенеа са 2:0 (6:1,6:2) и обезбедио пласман у треће коло мастерса у Мајамију. Својеврсно изненађење на турниру приредио је француски тенисер Грегоар Барер који је елиминисао Британца Камерона Норија, 12. играча на свету, са убедљивих 2:0 ( 6:3, 6:2).

Медведев лако до трећег кола, Грегоар Барер изненадио Норија у Мајамију Медведев лако до трећег кола, Грегоар Барер изненадио Норија у Мајамију

Рускoм тенисеру Данилу Медведеву требало је само сат времена игре да убедљиво надигра тренутно 84. тенисера света Шпанца Роберта Карбаљеса Баену.

У наредном колу супарник Медведеву биће Словак Алекс Молчан који је био бољи од Јапанца Јошихита Нишиоке.

Велико изненађење је приредио Француз Грегоар Барер, тренутно 65. на АТП листи. убедљиво са 6:3, 6:2 елиминишући Британца Камерона Норија који је 12. играч на свету. Грегоар Барер у наредном колу играће против Американца Јубенкса.

Титулу у Мајамију брани Карлос Алкараз, који је у прошлосезонском финалу био бољи од Каспера Руда.

Најуспешнији тенисери у мушком синглу у историји овог такмичења су Новак Ђоковић и Андре Агаси који су титулу освајали по шест пута.

Србин би можда и оборио тај рекорд да му у последње две године није забрањено учешће на турниру.

Пласман у осмину финала ВТА турнира у Мајамију изборила је Казахстанка Елена Рибакина, која је ноћас савладала Паулу Бадозу из Шпаније 3:6, 7:5, 6:3. Она ће у осмини финала играти против Белгијанке Елис Мертенс, која је надиграла Хрватицу Петру Мартић 6:4, 6:3.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво