Читај ми!

Ђоковић започео опоравак, вежба након операције

Неколико дана након хируршке интервенције, Новак Ђоковић напорно вежба. На Инстаграму је објавио видео-снимак уз захвалност свим фановима на подршци.

Новак је у петак имао хируршку интервенцију у Швајцарској. Да је све протекло како је очекивао потврдио је снимком на коме се види да му је рука у завоју, али да напорно вежба и припрема се за повратак на терен. Када ће то се десити, још је рано прогнозирати.

Ђоковић је захвалио на подршци и решио да и убудуће подели са свима како напредује опоравак.

"Велико хвала свима на подршци коју ми пружате од петка и моје објаве о операцији. Радујем се што ћу моћи да са вама поделим како напредује опоравак", написао је Ђоковић на Инстаграму.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи