Ђоковић: Имао сам интервенцију, на путу сам ка потпуном опоравку

Новак Ђоковић је на свом Инстаграм профилу објавио да је имао мању интервенцију на лакту након Аустралијан опена и да се чини да је на путу ка потпуном опоравку.

"Дугујем вам новости у вези са мојим опоравком. Борим се са овом повредом претходне два месеца и у том периоду сам био код многих лекара. Било је много различитих мишљења, различитих дијагноза, предлога... Није било лако одлучити којим путем кренути и шта урадити", написао је Ђоковић на Инстаграму и онда наставио:

"Одморио сам шест месеци надајући се да ћу се вратити потпуно спреман, али нажалост и даље сам осећао бол. Недостајало ми је такмичење, то ми је у крви и морао сам да се окушам на Аустралијен опену".

Ђоковић је истакао да се договорио са својим тимом да ће, после турнира у Мелбурну, покушати разне методе лечења.

"Пре неколико дана сам одлучио да урадим мању интервенцију на лакту. Делује да сам сада на правом путу, на путу пуног опоравка. Морам вам рећи, ово је тежак пут".

Српски тенисер је истакао да је увек водио рачуна о свом телу и да је увек тражио природне методе лечења, због чега "сам имао неке невероватне године на туру".

"Веома сам позитиван и узбуђен, желим да се вратим на место које волим највише. На терен", закључио је Ђоковић.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи