Читај ми!

Ђере и Квери отварају трећи тениски дуел Србије и САД

Дуел тениских репрезентација Србије и САД у првом колу Светске групе Дејвис купа отвара меч Ласла Ђера и Сема Кверија, потом на терен излазе Душан Лајовић и Џон Изнер. Први меч у Нишу почиње у 15.00, а можете га пратити у директном преносу на Другом програму РТС и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Трећи дуел селекција Србије и САД туком последње деценије у Дејвис купу наставља се у суботу мечом парова у коме ће снаге од 15.00 одмерити Никола Милојевић и Миљан Зекић са Рајаном Харисоном и Стив Џонсоном.

У недељу су на програму мечеви у којима ће се срести Душан Лајовић са Семом Кверијем и Ласло Ђере са Џоном Изнером.

Све мечеве репрезентација Србије и САД у Дејвис купу можете пратити у директним преносима на РТС-у и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Србија је победила у претходна два сусрета, када је одлучујуће поене доносио Новак Ђоковић, а тријумфима су доприносили и Виктор Троицки у синглу 2010. односно Ненад Зимоњић и Илија Бозољац чувеном победом над браћом Брајан 2013. у Бојсију.

Нажалост, никог од њих четворице неће бити у саставу на мечу у Нишу, али ту су нове младе наде нашег тениса. Уз Душана Лајовића, 83. на АТП листи, коме је то већ седма сезона у Дејвис купу, је Ласло Ђере, 87. на свету, који је дебитовао прошлог септембра у полуфиналу са Французима, а у тиму су и тројица дебитаната. Никола Милојевић је некада био најбољи јуниор света, сада је 184. на АТП листи, Пеђа Крстин је на 230. месту, док је Миљан Зекић већ био уз тим током полуфинала са Французима као спаринг партнер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи